Navigatie
per pagina
 • Bajo Fire Engine Basic
  Bajo Fire Engine Basic

  Rode brandweer wagen van Bajo met ladder die op een neer kan bewegen en een belletje dat rinkelt als je de brandweerauto beweegt.
  Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar.

  Duurzaam hout dat voldoet aan de EU normen
  Gebruik van niet…

  € 13,85
 • Bajo Fire Engine
  Bajo Fire Engine

  Een mooie houten rode brandweerauto met poppetje van het merk Bajo. De brandweerauto heeft een ladder die je op en neer kan bewegen. Er zit een belletje in die rinkelt als je de brandweerauto beweegt. Ook de ronde blauwe…

  € 15,00
 • Bajo Steamroller Yellow
  Bajo Steamroller Yellow

  Een leuke houten gele stoomwals van het merk Bajo.
  Doormiddel van de ronddraaiende wielen kun je de stoomwals vooruit bewegen.
  Geschikt voor kinderen vanaf 1,5 jaar

  Duurzaam hout dat voldoet aan de EU normen
  Gebruik van niet…

  € 13,10
per pagina

Bajo

Opgericht in 1993 door Wojciech Bajor, een architect en set designer.  Bajo speelgoed ontstond als een lokaal familiebedrijf.

Nu is BAJO een innovatief bedrijf die gebruik maken van duurzame hulpbronnen en ontwikkeling.
De Bajo fabriek is gelegen in het schilderachtige gebied aan de voet van de Poolse Karpaten. Het speelgoed dat Bajo ontwerpt brengen passie, liefde en de uniekheid/ kwaliteit van de producten samen. 

Elk stuk speelgoed wordt individueel gemaakt met zorg en precisie voor elk detail. Ieder van deze unieke items heeft een eigen verhaal dat het gevolg is van lange uren ontwerpen en aanpassen aan de behoefte van kinderen en de specifieke wensen van de ouders.
Bajo werkt met grote zorgvuldigheid aan de ontwikkeling en uiteindelijk de productie van het speelgoed.

BAJO speelgoed wordt vaak toegepast als pedagogische hulpmiddelen voor educatieve en lichamelijke ontwikkeling die vaak in kinderdagverblijven en scholen gebruikt worden.
BAJO heeft deelgenomen aan veel educatieve en ontwikkelingsprojecten, die positieve sociale veranderingen aanmoedigen en het milieubewustzijn verhogen.

Kinderen maken Bajo speelgoed eigen door hun eigen regels en manieren van spelen te creëren. Bajo maakt een ontwerp om speelgoed multifunctioneel speelgoed te maken en dat tegelijkertijd intelligentie, de behendigheid en het bewustzijn van het kind trekt.
Het speelgoed is gericht op duurzame ontwikkeling van de verschillende soorten fantasie: kleurrijk, ruimtelijk, motorisch, symbolisch en creatief. 

© 2017 - 2019 Zoet-Zacht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel